Tarife

Servicii

Am dezvoltat un pachet de servicii diversificat, pentru ca fiecare dintre companiile participante sa poata gasi solutia corespunzatoare locatiei sale. Astfel, indiferent daca spatiul de activitate e restrans sau foarte generos, se poate alege una dintre urmatoarele oferte:

Tipul ofertei
Panouri afisate in propria locatie
Panouri BDN
Taxa de Management (anuala)
4+2
4
2
350 €
6+3
6
3
525 €
8+4
8
4
700 €
10+5
10
5
875 €


Pentru o mai usoara prezentare a ofertei poti considera ca fiecare modul suplimentar de 2+1 panouri este cuantificat la 175,00 euro / an. Ramane la latitudinea ta sa stabilesti tipul ofertei si implicit numarul de panouri pe care il vei solicita.

Daca vei considera oportuna varianta achizitionarii acestui produs pentru o perioada initiala de doi ani, vom face oferta si mai tentanta, printr-o reducere de 25% a Taxei de Management pentru cel de-al doilea an de colaborare, indiferent de tipul ofertei alese.

Echipa BDN | MATRIX este cea care se va ocupa de oferirea tuturor serviciilor de care ai nevoie. De tine depinde doar alegerea partenerului de publicitate. Iar daca intampini dificultati in gasirea companiei ideale pentru schimb, te putem ajuta si in aceasta privinta. Toate ofertele sunt intregite de servicii ce cuprind atat montajul panourilor, productia posterelor, cat si afisarea sau neutralizarea lor, intr-o maniera extrem de benefica pentru tine. Ai totul inclus.

Termeni si conditii de plata

Preturile sunt exprimate in Euro si nu includ TVA. Informatiile oferite referitoare la taxe, preturi si servicii, corespund momentului editarii listelor de pret si pot fi schimbate fara nicio informare in prealabil. Va rugam contactati cel mai apropiat reprezentant de vanzari in momentul deciziei de inscriere in retea. Preturile se vor calcula in lei la cursul din ziua platii (conform cursului BNR + 1%). S.C. BDN MATRIX S.R.L. isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentei liste de preturi, ca urmare a unor erori, modificari structurale sau de pret, aparute in urma unor comunicari din partea furnizorilor ce subcontracteaza anumite servicii. Va rugam sa va documentati in detaliu asupra ofertelor inaintea semnarii contractului.