Despre noi

BDN | MATRIX doreste sa ofere clientilor sai un acces extrem de facil la serviciile de reclama.

 

Principiul de baza este reprezentat de alcatuirea acelei comunitati de companii in interiorul careia membrii se vor promova reciproc in mod gratuit.

 

Astfel, daca esti dispus sa oferi o parte din spatiul interior al locatiei tale pentru promovarea unei alte companii, care la randul ei iti va oferi acelasi serviciu, esti partenerul ideal. E simplu si onest.

 

Mai concret, daca eu aleg sa-mi fac reclama la tine in locatie, tu vei avea reclama ta afisata la mine, iar acest schimb nu ne va costa nimic, e gratuit. Iar daca eu am mai multe spatii disponibile, imi pot face publicitate la mai multe companii.

 

BDN | MATRIX este reteaua nationala profesionista de schimb publicitar indoor, ce ofera companiilor sansa de a se promova reciproc, in mod gratuit.

 

Publicitatea definita astfel nu este agresiva, implicand totusi o arie mare de acoperire si o focusare mai buna asupra potentialilor clienti, creand premisele cresterii notorietatii tale cu costuri minime si efecte cuantificabile. Un alt aspect important este reprezentat de legatura pe care o formezi cu companiile care participa la procesul de schimb.

 

Indiferent de domeniul tau de activitate: comert, turism sau daca lucrezi in sfera serviciilor medicale, in industria divertismentului, daca ai tangenta cu domeniul productiei sau al alimentatiei, daca activezi in domeniul constructiilor sau al arhitecturii, al telecomunicatiilor, al asigurarilor sau virtual in orice business, esti bine venit in retea.

 

Vorbim aici despre companii ce beneficiaza de un singur spatiu sau despre companii ce detin o intreaga retea de locatii. Vorbim despre companii cu reprezentare nationala sau despre companii prezente la nivel regional sau local.

 

Daca doresti o astfel de promovare, nu trebuie decat sa te inscrii in aceasta retea si sa-ti alegi companiile complementare promovarii tale, in functie de criteriile pe care le definesti (targetare exacta a clientelei, flux mare de vizitatori, promovarea unui eveniment, asocierea cu o locatie de referinta, etc.). Ai posibilitatea sa alegi din aceasta comunitate companiile care crezi ca au cel mai mare potential in a te promova.

 

BDN | MATRIX iti furnizeaza prin intermediul acestui site, in timp real, toate aceste informatii legate de o companie, fiecare dintre membrii acestei comunitati avand o pagina proprie in cadrul portalului. Ea contine descrierea companiei, domeniul de activitate, marcile companiei respective, profilul clientelei, traficul estimat, pozitionarea pe piata, numarul de locatii disponibile, poze cu panourile, date si persoane de contact, etc. Vei beneficia de toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti face o parere pertinenta si pentru a transforma acea companie in propriul tau partener de publicitate.

 

Unul dintre obiectivele BDN | MATRIX este reprezentat de asigurarea, cu fiecare noua conexiune creata, ca aceasta retea este una benefica pentru toti membrii inscrisi in ea si ca satisface o mare parte din nevoile de comunicare ale fiecaruia. Credem in inovatia sistemului, in valoarea brandurilor si in actiunea de a le face cunoscute, printr-un mijloc care nu implica investitii majore, ci care se bazeaza pe principiul: "cat mai aproape de 0 costuri".